szerző:
hvg.hu

Informatikai karbantartás miatt leállt a KEKKH honlapja, emiatt nem tudtak dolgozni a könyvelők.

Informatikai szerencsétlenkedés zajlik a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalánál - írja közleményében a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete.

Az egyéni vállalkozók ügyintézését jelenleg interneten keresztül, egy egyszerű böngészővel is el lehet végezni. Pontosabban el lehetne, ha a fejlesztői "munka" azt nem akadályozná. Az üzemeltetés karbantartása miatt ugyanis leállt a rendszr, pedig a könyvelők ma is dolgoztak volna.

"Ha tudtak volna, ehelyett várniuk kellett, hogy a 'fejlesztők' elkészüljenek" - írták, hozzátéve, hogy haladéktalan változtatásokat követelnek a KEKKH informatikai módszerei terén!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!