szerző:
hvg.hu

Simicska Lajos hétfő hajnalban Dubajban várta a Budapestre induló gépet. Lehet, hogy az Emirátusokon izgulta végig a hirdetőoszlop-háború fejleményeit?

Simicska Lajost a dubaji repülőtéren fotózták le hétfő hajnalban – írta a Mandiner olvasójára hivatkozva.

Az üzletember a budapesti járat indulására várhatott, legalábbis a fotó a Ferihegyre tartó gép indulása előtt készült, a repülő pár perccel dél előtt landolt a fővárosban.

A dubaji reptér a sárga ülésekről felismerhető.

Olvasónktól kaptunk egy képet, amin Simicska Lajos látható Dubaj repterén hétfő hajnalban, a budapesti járat indulása előtt.

Posted by Mandiner on Monday, 4 January 2016

Lehetséges, hogy Simicska Lajos melegebb éghajlaton időzött, miközben idehaza kibontakozott a háború az érdekeltségébe tartozó Mahir hirdetőoszlopai ügyében. A fővárosi közgyűlés néhány hete úgy határozott, hogy el kell távolítani a jellegzetes oszlopokat a közterületekről, Simicska cége azonban nem tartja érvényesnek a határozatot, mert azt már korábban megtámadták a bíróságon.

Szombaton a főváros neki is látott az oszlopok eltávolításának, bár azokhoz biztonsági őröket is kivezényeltek Simicskáék. Vasárnap a Mahir újabb hirdetőoszlopokat helyezett ki.