szerző:
hvg.hu

A Mahir Cityposter és a főváros ügyét tárgyalják ma a bíróságon. Simicskáék szerint az önkormányzat rájött, hogy rosszul járt, ezért megnövelte a Mahirtól beszedett díjat.

Ma tárgyalja a Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiuma a Mahir Cityposter-főváros ügyét.

Simicska Lajos nincs jelen a tárgyaláson, a Mahir részéről Nagy Ajtony Csaba vesz részt. A sajtó érdeklődése közepesen nagy.

Magyar György, a Mahir védőügyvédje kétségbe vonta a szerződés felmondásának jogosultságát, de a ténybeli állításokat is cáfolni igyekezett.

Szerinte a "valós okhoz a sorok között kell olvasni", az pedig a Mahirtől beszedett díj növelése, mert szerinte az önkormányzat rájött, hogy rosszul járt.

©

Az utóbbi napokban Budapest utcáiról elvitt hirdetőoszlopokat egyébként a szabad ég alatt tárolják, erről drónfelvétel is készült. Az oszlopok egy részét csak kisebb lökdösődés árán tudták eltávolítani a főváros fizetett munkásai, rendőri felügyelet mellett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!