szerző:
hvg.hu

David Bowie-nek a zenéjéről, filmjeiről, képzőművészetéről mindenki tud mindent, amit tudni lehet, kevesebbet lehetett hallani azonban a reklámban befutott pályájáról. A Kreatív Online összeszedett néhány Bowie-szpotot, nézegessen!

Bowie 1967-ben szerepelt először reklámfilmben, abban egy jégkrémet népszerűsítettek, ezt követően reklámozott szakét, Pepsit – Tina Turnerrel közösen –, műholdas sugárzású amerikai rádióadót – írja a Kreatív Online. A francia Vittel ásványvíz szpotjában szinte felidézi addigi pályáját, egy csomó korábbi önmagával játszik együtt a klipben.

A szakportál szerint a legmenőbb reklám, amiben Bowie szerepelt, egy 2013-as, több mint hatperces Louis Vuitton klip – ami egyébként a márka második televíziós szpotja volt.

További részleteket itt lehet olvasni és látni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!