szerző:
hvg.hu

Új csomagolást tervezett a McDonald's, a korábbinál sokkal színesebb mintázatú zacskóba és papírba burkolják a junk foodot.

Új csomagolásdizájnt kap a McDonald's, amit a hét ügynökségből érkezett dizájnerekből álló DymanicDesign csapat dolgozott ki. Az egyelőre csak az Egyesült Államokban piacra dobott csomagoláson a múlt végén kezdett el dolgozni a London hipszternegyedébe, Shoreditchbe evakuált csapat – írja a Franchiseportal.hu. Egy héten keresztül ötleteltek, majd – figyelembe véve a fogyasztói visszajelzéseket is – ezzel jöttek elő:

©

A német, amerikai, hong kong-i, ausztrál és brit ügynökségek tervezőiből álló csapat által kiötlött dizájn a cég szerint modern és progresszív lett, és olyan fantáziaszíneket kapott, mint a szenvedélyes lila, az optimista narancs, a mágikus magenta vagy a pikáns lime.

További részleteket itt lehet olvasni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!