szerző:
MTI

A Budapest Airport (BA) 7-10 évre szóló koncessziós pályázatot ír ki a repülőtéren található reklámfelületek üzemeltetésére - közölte a társaság csütörtökön.

A tender kiírása a jelenlegi partnerrel 2008-ban kötött szerződés határidejének lejárta miatt vált időszerűvé - közölte a repteret működtető cég.

A BA olyan érdeklődőket vár, akiknek van nemzetközi tapasztalata közlekedési csomópontokon, repülőtereken, pályaudvarokon, metróhálózatokban lévő reklámfelületek értékesítésében és működtetésében. 

A társaság kifejezetten a nagy tapasztalattal és az összes repülőtéri reklámfelület értékesítéséhez és üzemeltetéséhez egyaránt megfelelő kapacitásokkal rendelkező cégek jelentkezését várja a hazai és a nemzetközi piacról. 

Az írásos kérelemnek és a tenderanyag díjának legkésőbb január 26-án 14 óráig kell beérkeznie.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!