szerző:
hvg.hu

Kutyatemetőt és kutyakrematóriumot épít a vállalkozó, az ehhez szükséges pénzt ingatlaneladásból tervezi előteremteni.

100 millió forintért árulja Klapka György a Vámház körúti üzlete fölötti lakását – írja a Blikk. A lap szerint a 81 éves vállalkozó újabb vállalkozásba forgatja be az érte kapott tetemes összeget: kutyatemetőt és kutyakrematóriumot épít.

A Klapka által árul ingatlan félemeleti, háromszobás, 170 négyzetméterer, két tükrös hálószoba van benne hatalmas franciaágyakkal. A fürdő sarokkádas, masszázs­ágy is van és tágas, amerikai konyhás nappali, faragott antik bútorok és egy pálmafás télikert.

©

A lapnak elárulta: a csömöri krematóriumot is ő építtette, német holttesteket akart égettetni benne, de nem engedélyezték a külföldi holttestek hamvasztását, így 10 éve eladta a temetkezési vállalatnak. Ebben a bizniszben viszont továbbra is lehetőséget lát, így jött a kutyatemető és a kutyakreamtórium ötlete, amit a Keresztúri úti földjén építtetne, és már be is szerzett nyolc kazánt a hamvasztáshoz, ráadásul a tervrajzok is készen vannak, és a dögszállításra engedélyezett hat autó is megvan.

Kutyákon kívül cicákat, papagájokat vagy tengerimalacot is vállalnak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!