szerző:
hvg.hu

Másfélszer többet költ takarításra a MÁV a következő években, a helyiségeket egyebek mellett a Miniszterelnökség tisztán tartásáért is felelő Jánosik és Társai Kft. takarítja majd – közölte a Népszabadság.

Lázár János minisztériumából igazol takarítókat a MÁV, miután lezárta az épületei takarítására kiírt tenderét – fogalmazott a Népszabadság, amely szerint a Miniszterelnökségen takarító Jánosik és Társai Kft. is a tendernyertesek között van.

A lap szerint a vasúttársaságnál közölték, hogy az érintett 959 település építményeiben a 3,2 millió négyzetméter tisztán tartására ezután évente 3,99 milliárdot költenek majd, az eddigi keret másfélszeresét.

A MÁV szerint a munkát leghamarabb 30 nap múlva, legkésőbb pedig hat hónap elteltével vehetik majd fel a tenderen győztes cégek. 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!