szerző:
hvg.hu

Simicska Lajos és családja a hétvégén beköltözött a veszprémi belvárosba. Az üzletember az Óváros téren jókedvűen beszélgetett helyi újságírókkal.

Hivatalos: Simicska Lajos családjával együtt Veszprémbe költözött a múlt hétvégén. Az üzletember ezt maga mondta el – állítólag jókedvűen – helyi újságíróknak, akik a Veszprém Kukac című szájton hozták le a sztorit.

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Simicska megvásárolt és felújíttatott egy nagypolgári lakást a városháza és a vár közvetlen szomszédságában. A helyi hírportál szerint Simicska vállalta a régóta üresen álló épület mögött található tűztorony részleges felújítását is. A rekonstrukciós munkálatok ráérős tempóban zajlottak.

Szerda délben az újságírók belefutottak Simicskába, aki éppen kiszállt fekete Jaguárjából, és besétált új otthonába az Óváros téren. A kocsi szélvédőjén behajtási és parkolási engedély is volt. Arra a kérdésre, hogy huzamosabb ideig szándékozik-e  Veszprémben időzni, úgy válaszolt: „Nem tudom, meddig élek.” Majd elmondta, hogy családjával a hétvégén költözött be az Óváros téri házba.

©

Simicska több szállal kötődik Veszprémhez, ezek közül csak az egyik, hogy nagy szurkolója a Veszprém kézilabdacsapatának, amelynek VIP-páholyában rendszeresen feltűnik. Emellett több birtoka is van a megyeszékhely környékén. A veszprémi időközi választás előtt olyan hírek is felröppentek, hogy az üzletember is megméreti magát, de ez végül nem történt meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!