szerző:
hvg.hu

Június 19-től heti közvetlen Budapest-Thesszaloniki járatot indít a Mouzenidis csoporthoz tartozó Ellinair görög légitársaság.

A járatok hetente egy alkalommal, vasárnaponként közlekednek majd – írta a turizmus.com és az airportal.hu. A járaton elérhető helyekre részben az utazási irodák kínálnak jegyeket, de az ülőhelyek egy részére a netes repülőjegy-keresőkben közvetlenül is lehet foglalni.

A Budapest-Thesszaloniki útvonalon a Wizz Air is repül, a nyári menetrendben hetente két alkalommal, szerdánként és vasárnaponként.

Az Ellinairt 2013. februárjában alapította az első sorban ingatlanfejlesztéssel, üzemeltetéssel, turisztikai szolgáltatásokkal és hotelüzemeltetéssel foglalkozó, Boris Mouzenidis üzletemberhez kötődő holdingcég, a Mouzenidis Group, amely hazánkban is utazásszervező irodát működtet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!