szerző:
hvg.hu

Nem áll le a Spar, folytatja a vasárnap is nyitva tartó üzletek nyitását, ezúttal a kilencedik kerületben a Nagycsarnok tőszomszédségában készült el egy újabb ilyen egység.

Budapesten, a Lónyay és a Czuczor utca sarkán (a Corvinus Egyetemtől nem messze) nyit újabb üzletet a Spar. A nyitás pontos időpontja nincs kiírva a boltra, de erre feltehetően pár napon belül sor kerül, mivel a termékek már bent sorakoznak a polcokon – írja a Mindenár.hu lakossági kiskereskedelmi portál. A Lónyay és a Czuczor utca sarkán korábban is élelmiszerbolt működött, mégpedig egy Reál. Az egység 2010-ig Marika ABC néven futott.

©

A most nyíló üzlet a bejáratra kiragasztott nyitvatartási idő szerint vasárnap is nyitva tart. Így ez lesz a kilencedik olyan klasszikus Spar-egység, amely vasárnap is nyitva tart majd. (A klasszikus Spar-egységeken kívül van több mint 40 olyan Spar Expressz az országban, amely benzinkúton működik, és ezek szintén nyitva tartanak vasárnaponként.

A Spar a portálnak azt mondta, hogy az üzlet hivatalosan csütörtökön nyílik, a továbbiakban pedig hétfőtől szombatig 6-22 óráig, vasárnap pedig 7-20 óráig lesz nyitva.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!