szerző:
hvg.hu

A médiaceleb cégei közül több is kényszertörléssel és felszámolással fejezte be működését.

A NAV 10 millió forintnál többel tartozó adósainak listájára került Berki Krisztián, nem a tornász, hanem a médiaceleb. Berki tatabányai, Komáromi úti társasházi címével szerepel az adóhatóság listáján - szúrta ki a Napi.hu. Berki az FTC Labdarúgó Zrt. cégvezetőjeként és saját cégeiben is ezzel a címmel szerepelt, így kizárható a névazonosság.

Hódi Pamelával közös cége, a műsorgyártással foglalkozó BK Movie Star Kft. ellen adóvégrehajtás is indult, de akkor már nem az övék volt a vállalkozás. 2015. márciusban ugyanis egy ukrajnai, beregszászi magánszemély nevére került a társaság. A NAV tavaly április végén felfüggesztette a cég adószámát, a döntés júniustól vált jogerőssé. Augusztusban adóvégrehajtás indult a céggel szemben.

Berki az elmúlt két évben a Blikk számításai szerint kb. százmillió forintot kereshetett a TV2-n és csatorna-holdudvarában futó műsorokban való szerepléséért.

©

Berki Krisztián cégei közül több is kényszertörléssel és felszámolással fejezte be műdköséét. Így járt a BKAG Sports Agency Kft., a vendéglátós BK Service Kft., az üzletviteli tanácsadó BK Management Group Kft. és a Slade Invest Gazdasági Tanácsadó Kft. is. Végelszámolás alatt áll 2014. május óta a tanácsadással foglalkozó BK Consultant Kft, amelynek adataiban Berki már floridai címével szerepel.