szerző:
hvg.hu

A médiaceleb cégei közül több is kényszertörléssel és felszámolással fejezte be működését.

A NAV 10 millió forintnál többel tartozó adósainak listájára került Berki Krisztián, nem a tornász, hanem a médiaceleb. Berki tatabányai, Komáromi úti társasházi címével szerepel az adóhatóság listáján - szúrta ki a Napi.hu. Berki az FTC Labdarúgó Zrt. cégvezetőjeként és saját cégeiben is ezzel a címmel szerepelt, így kizárható a névazonosság.

Hódi Pamelával közös cége, a műsorgyártással foglalkozó BK Movie Star Kft. ellen adóvégrehajtás is indult, de akkor már nem az övék volt a vállalkozás. 2015. márciusban ugyanis egy ukrajnai, beregszászi magánszemély nevére került a társaság. A NAV tavaly április végén felfüggesztette a cég adószámát, a döntés júniustól vált jogerőssé. Augusztusban adóvégrehajtás indult a céggel szemben.

Berki az elmúlt két évben a Blikk számításai szerint kb. százmillió forintot kereshetett a TV2-n és csatorna-holdudvarában futó műsorokban való szerepléséért.

©

Berki Krisztián cégei közül több is kényszertörléssel és felszámolással fejezte be műdköséét. Így járt a BKAG Sports Agency Kft., a vendéglátós BK Service Kft., az üzletviteli tanácsadó BK Management Group Kft. és a Slade Invest Gazdasági Tanácsadó Kft. is. Végelszámolás alatt áll 2014. május óta a tanácsadással foglalkozó BK Consultant Kft, amelynek adataiban Berki már floridai címével szerepel.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!