szerző:
hvg.hu

Az megvan, hogy az Adidas reklámja szuper budapesti helyekkel van tele? A Kreatív szúrta ki, hogy az Adidas Originalsnak készített új reklámklippben számos snittet a magyar fővárosban forgattak. De ez nem a véletlen műve.

A Kreatív reklámfigyelője írta meg, hogy többek között a Hajógyári-szigetre bevezető K-hídat, egy Alstom metrószerelvényt de a Gellért-téri 4-es metróállomást is bevette új reklámfimjába az Adidas annak köszönhetően, hogy az egyik produkciós cég a magyar Pioneer Films volt. Pörgős országimázs következik az Adidas Originals jóvoltából:

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!