szerző:
hvg.hu

Megint egy sor üzletben lehet majd vásárolni most vasárnap. Benzinkutas üzletek, kisebb egységek és piacos boltok a Mindenár.hu friss listáján és térképén. A Spar megint nyitott egy boltot, ami minden vasárnap nyitva tud lenni.

A Spar nagyot erősített azzal, hogy nyitott egy új üzletet Budapest IX. kerületében, amely minden vasárnap is nyitva van. Így már kilencre bővült az állandóan nyitva tartó boltok sparos listája - mutatja a Mindenár.hu lakossági bevásárló portál. Ezek mellett az éjjel-nappal nyitva lévő benzinkutas Sparok is célpontok lehetnek.

Az OMV-s Sparok mellett a Molnak is vannak saját, mindennapi élelmiszert árusító üzletei, ezek Fesh Corner névre hallgatnak, a Tesco pedig továbbra is két Shell-kúton lévő Expressz üzlettel van jelen a vasárnapi piacon.

A CBA 12, a Reál 13 és a Coop is jónéhány üzlete szintén nyitva lesz. A Coop-hálózatában is sok olyan bolt van, amelyekben lehet vásárolni vasárnaponként, de azt, hogy melyek ezek a házlózat nem teszi közzé. A cég azt javasolja a vásárlóknak, hogy érdeklődjenek például telefonon, hogy nyitva van-e az adott üzlet. A Manna és Roni bolthálózat Budapesten, frekventált helyeken rendelkezik vasárnapi is elérhető üzletekkel. A felsorolt boltok mellett még rengeteg kisebb üzlet lesz nyitva, ezeket a cikk elején látható térképen tüntettük fel. A felsoroltak mellett minden vasárnap nyitva tart a sok különböző üzletnek ehlyet adó budapesti Ázsia Center is most vasárnap.

A többi nagy lánc, az Auchan, az Aldi, a Lidl, a Penny zárva tartja az egységeit ezen a vasárnap.

További részleteket itt lehet olvasni.