szerző:
hvg.hu

Ökrös Gergely váltotta a távozó Shadia Nugudot a TV2 programigazgatói székében, ráadásul a kreatív igazgatói státuszát is megtarthatta, így egy személyben felel majd a csatorna saját gyártású műsoraiért, valamint a músorstruktúráért is.

Az egyik legfontosabb pozíció egy televíziós csatornánál a programigazgató szerepköre, a feladatot ellátó Ökrös Gergely mégis megtarthatta kreatív igazgatói pozícióját is a TV2-nél, aki Shadia Nugudot váltja majd - írja az Index. Ökrös számos műsort forgatott már különböző csatornáknál 27 éves pályafutása során, közte a Való Világot, a Survivort, a Sztárban Sztárt vagy Az ének iskoláját. A különböző csatornáknál (MTV, Viasat, RTL Klub, TV2) dolgozot riporterként, szerkesztőként, főszerkesztőként és producerként is.

A TV2 családjához tartozó egyéb kábelcsatornák programigaztaója új kinevezettként Fischer Gábor lesz. Ez a Dirk Gerkens által korábban meghatározott egyik legfontosabb terület, ugyanis a kábelcsatornáknál szeretnének elérni további erősödést. Fischer az RTL-lel együttműködő IKO kábelportfólijával foglalkozott 2010 és 2014 között.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!