szerző:
hvg.hu

Szerdán mutatják be a modellt, amelynek neve: Zica.

A Delhi autókiállításon szerdán debütál a Tata új autója, amelynek az lesz a legfontosabb küldetése, hogy a céget egy szinttel feljebb emelje, és meggyőzze a vásárlókat arról, hogy minőségi, magasabb árú modelleket is képes gyártani. A promóciós kampányhoz nem kisebb nevet sikerült megnyerniük, mint Lionel Messit, a Barcelona argentin futballzsenijét.

©

A bemutató időzítése azonban hihetetlenül balszerencsésre sikerült, az autó neve ugyanis Zica, amely pont úgy hangzik, mint a világszerte elég nagy riadalmat kiváltó zikavírusé.

A Tata a hivatalos bemutató idejére most már nem tudja megváltoztatni az elnevezést, de ma jelezte, hogy néhány héten belül előáll egy új névvel, és végül ezzel fogja megkezdeni az értékesítést.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!