szerző:
hvg.hu

Sokkot kapott az Essexben élő Richardson család, amikor a Tescotól megrendelt élelmiszerek kiszállításakor egy élő patkányt vettek észre a csomagban.

Ijedtében alig kapott levegőt és szinte el is ájult a 19 éves Beckie Richardson a nagy-britanniai Ongarban, amikor egy élő patkányt vett észre a Tescótól megrendelt élelmiszerek között – írta a Telegraph. A konzervek és édességek között szaglászó állatot akkor vették észre, amikor felemelték az egyik tescós műanyag ládát.

A családanya, Sue Richardson szerint a lánya pánikrohamot kapott és amikor a földre zuhant, vele kellett foglalkoznia, nem az áruk közül leskelődő rágcsálóval. A patkányt végül a Tesco sofőrje vitte el.

A lánc szóvivője szerint nagyon komolyan veszik az áruházaik és a kiszállítást végző járműveik tisztaságát, ezért nagyon aggódni kezdtek, amikor eljutott hozzájuk a patkány híre. Bár a Tesco szerint egyedi esetről lehetett szó, megbíztak egy kártevőirtó céget és alaposan megtisztították azt a területet, ahol a kiszállításra váró árukat tárolják.

A szóvivő azt is közölte, személyesen látogattak el a Richardson családhoz, hogy bocsánatot kérjenek, kicserélték a patkánnyal együtt kiszállított termékeket és még virágot is vittek a családanyának. Ez a beszámoló szerint nem hatotta meg Sue Richardsont, aki azt mondta, évek óta vásárol a láncnál, de soha többé nem teszi be hozzájuk a lábát.

Az esetről az ITV is beszámolt, ők azt is hozzátették, azt nem tudni, a patkánnyal végül mi történt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!