szerző:
hvg.hu

Stábunkkal felkerestük azt az egyéni vállalkozót, aki a levegő pénzzé tételében látta meg a boldogulás lehetőségét, és megnéztük, hogy készül a dobozos Air from Budapest és a magyar vásárlókat célzó Balatoni levegő. Hiszik, vagy sem, ezek egyre több ajándékbolt polcán követelnek helyet maguknak, sőt nemsokára egy nívós szálloda vendégei is találkozhatnak vele szobáikban. A gyártót a levegőpiac sajátosságairól, a vásárlói szokásokról és az ötletben rejlő potenciálról faggattuk.

Nemcsak a magyar vállalkozói környezetről árul el sokat, hogy még levegőből is több mint ezer dobozzal kell eladni ahhoz, hogy megtérüljön a befektetésünk, de arról is, hogy mennyire komolyan vágott bele Katona Róbert a dobozos levegő árusításába.

Az elsőre brahinak hangzó tevékenység mögött ugyanis aprólékos tervezés, komoly piackutatás és ambiciózus törekvések rejlenek. Az alábbi videóból kiderül, hogy kik veszik a balatoni, és kik a budapesti levegőt, mennyit lehet ezzel keresni, és hogy mennyire szezonális termékről van szó. Egy másik cikkünkben további információkat árul el Róbert a sokak szemében poénnak tűnő tevékenységről.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!