szerző:
hvg.hu

A Spar megkezdte a kivételezést néhány üzlettel, emellett a benzinkutas boltokon és sok kisebb üzletben lehet vásárolni február 7-én vasárnap. A Mindenár.hu összegyűjtötte és térképre pakolta őket. ​​

A Spar az idén eddig csak azzal a hat egységével vett részt a vasárnapi versenyben, amelyek minden vasárnap nyitva vannak, február 7-én azonban további három bolt nyitva lesz, aminek a marcaliak, a pécsiek és a siófokiak örülhetnek. Most vasárnap is nyitva lesznek szokás szerint az éjjel-nappal nyitva lévő benzinkutas Sparok, amelyekből több mint negyven van az országban - írja a Mindenár.hu lakossági bevásárló portál.

A Spar az OMV-kutakon vert tanyát, de a Molnak is vannak saját, mindennapi élelmiszert árusító üzletei, ezek Fesh Corner névre hallgatnak, a Tesco pedig továbbra is két Shell-kúton lévő Expressz üzlettel van jelen a vasárnapi piacon, a Coop pedig egyetlen Agip-kúton nyomul.

©

Az utóbbi hónapokban az olvasók, a boltok tulajdonosai és munkatársai jóvoltából egyre több olyan kisboltról tud a portál, amelyek nyitva tartanak vasárnaponként. A magyar Manna és Roni láncok Budapesten, frekventált helyeken rendelkezik üzletekkel, bőven több mint kéttucat üzletet működtetnek.

A Coop-hálózatában is sok olyan bolt van, amelyekben lehet vásárolni vasárnaponként, de azt, hogy melyek ezek a házlózat nem teszi közzé. A cég azt javasolja a vásárlóknak, hogy érdeklődjenek például telefonon, hogy nyitva van-e az adott üzlet. Az összes vasárnapi CBA-t, Reált és Coopot a portál egy interaktív térképen mutatja meg.

Nyitva lesz a több boltnak is helyet adó budapesti Ázsia Center is most vasárnap. A többi boltlánc (például Aldi, Auchan, Lidl) egységeiről nem található olyan információ, amelyek szerint bármelyikük is kivételezne valamelyik boltjával február 7-én vasárnap.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!