szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha a fotók hitelesek, a mekis krumpli és a Chicken McNuggets jobban bírja az irodai környezetet, mint egy halandó munkavállaló. Pedig utóbbi általában még lélegzik is.

Múlt szerdán került ki a Facebookra egy fotó egy McDonald’s Happy Mealről, melyről a posztoló, Jennifer Lovdahl azt állítja, hogy 6 éve vette. Azóta az irodájában tartotta, és a burgonya és a Chicken McNuggets nem rohadt, nem penészedett meg, egyáltalán nem bomlott fel.

A képet hétfőig 192 ezren osztották meg.

Az amerikai nő egy nyugta fotóját is mellékelte, ami egy 2010. január 8-i Happy Meal vásárlásról szól.

It's been 6 years since I bought this "Happy Meal" at McDonald's. It's been sitting at our office this whole time and...

Közzétette: Jennifer Lovdahl – 2016. február 3.

Állítása szerint a 6 éves kajának kartondoboz szaga van.

A nő azt írja, azért tartották az irodában a mekis kaját, hogy bebizonyítsák a  pácienseiknek, mennyire egészségtelen, és a képekhez írt szövegben arra biztatja az embereket, hogy fogyasszanak valódi élelmiszert, almát, banánt, répát, zellert.

A Facebook-profilja szerint egy egészségügyi cég, a Balanced Health Chiropractic tulajdonosa.

Ha a cikket érdekesnek találta, kövesse a gazdasági rovat Facebook-oldalát!


HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!