szerző:
hvg.hu

A Turkish Airlines a hamarosan mozikba kerülő Batman v. Superman film apropóján új úticélokkal szolgál a rajongók számára, így Gotham City-be és Metropolisba is elrepülhetünk, természetesen csak a Super Bowl szünetében bemutatott reklámok szerint.

Az idei amerikai futball döntőjének szünetét ismét remek ötletekkel használták ki - a félpercenként 5 millió dollárba kerülő - reklámjaikkal a különböző társaságok (ezek közül többet itt is megtekinthet), az egyik legszórakoztatóbb azonban kétség nélkül a Turkish Airlines két blokkja volt.

A légitársaság két újabb városba is indít járatokat, mégpedig a Batman otthonául szolgáló Gotham Citybe, valamint a Clark Kent, azaz Superman által őrzött Metropolisba. A török társaság rendkívül szrakoztatóan állt bele az ötletbe, szépen kifejtik, hogy miért érdemes ellátogatni a két városba. Bár jó reklámhoz mérten kimaradtak a két várost pusztító gonosztevők tevékenysége, valamint a hamarosan mozikba kerülő Batman vs. Superman filmben a két hős randalírozása is, de remekül nyúltak a lépéssel az összes generációhoz, akik legalább már egy-egy filmet láthattak a két képregénylegendából.