szerző:
hvg.hu

A Cushman & Wakefield ingatlantanácsadó nyerte el a CPI Hungary portfóliójába tartozó Europeum bevásárlóközpont és a soroksári, illetve dunakeszi Buy-Way kiskereskedelmi parkok üzemeltetési és bérbeadási megbízását.

Új megbízást kapott a Cushman & Wakefield, többek között a Blaha Lujza téri Europeum bevásárlóközpont üzemeltetésére.

A cég szerint a feladata kiterjed a központok gördülékeny napi működésének biztosítására, különös tekintettel a bérbeadásra, az üzemeltetésre, a marketingre, a pénzügyi feladatokra és a technikai háttér biztosítására. Több vidéki pláza mellett a Cushman & Wakefield üzemelteti Budapesten az Arénát és a cég adja bérbe a Mom Park üzlethelyiségeit.

A hatezer négyzetméteres kiadható területtel rendelkező Europeum bevásárlóközpontot 2011-ben adták át. A bérlők között van a H&M, a Tally Weijl, a Deichmann, a Müller, az Yves Rocher, az OTP Bank és a Subway is.  

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!