szerző:
hvg.hu

Konyhabútorban utazik a magyar piacra belépni tervező belga kereskedőcég, amely több márkát is forgalmaz.

A több mint négy évtizedes múltra visszatekintő Ixina német minőségű konyhabútorokat forgalmaz. A belga alapítású vállalat 1977-ben kezdte meg franchise tevékenységét – írja a Franchiseportal. A dinamikusan növekvő, évi 8 százalékos bővülést produkáló hálózat jelenleg 361 egységet üzemeltet világszerte, melyekben több mint 1500 alkalmazottnak biztosít megélhetést.

A koncepció sikere abban rejlik, hogy – mivel az Ixina nem maga állítja elő árucikkeit – különböző gyártók legjobb minőségű termékeit tartja üzleteiben. A konyhabútorokon túl a vállalat az elektromos berendezések legszélesebb skáláját nyújtja vásárlóinak, szaniterek és egyéb konyhai kiegészítők mellett.
 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!