szerző:
MTI

A személyre szabott kiszolgálás előfutáraként nyílt meg újra a világ legnagyobb forgalmú McDonald's étterme a párizsi Champs-Élysées sugárúton.

Újítás például a sorszámautomata, a hostessek alkalmazása, az egyéni kívánságokat kielégítő ételkészítés, prémiumminőségű hamburgerek bevezetése, a salátabár és a megújult fagyikínálat.

A renoválás után a gyorsétterem 180 fokos kilátást nyújt Párizs leghíresebb sugárútjára, a Champs-Élysées-re.

A fél évig tartó felújítás után a hétvégén újra átadott étterem 2014-ben 13,5 millió euró (több mint 4 milliárd forint) árbevételt ért el, megelőzve a Párizs melletti Disney Village-ben, a moszkvai Puskin téren és a párizsi Défense negyedben lévő vendéglőket.

A multinacionális étteremlánc legnagyobb forgalmú, 470 férőhelyes egysége évente 1,825 millió, vagyis napi 5000 vendéget szolgál ki, idénytől függően 180-230 embert foglalkoztat.

A megújult étteremről itt láthatóak fotók.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!