szerző:
hvg.hu

Közzétette a Nébih, hogy melyik csokoládék lehetnek érintettek a Mars csokigyár visszahívásában.

Magyarországon 2016. június 19-től 2017. január 08-ig terjedő minőség-megőrzési idővel rendelkező csokikat von ki a forgalomból a Mars Inc. - közölte a Nébih. A termékvisszahívás, a termékben talált műanyag szennyeződés miatt vált indokolttá 55 országban.

A vizsgálat jelenleg még tart, a hatóság kéri a fogyasztókat, hogy aki vásárolt a fenti minőségmegőrzési időkkel ellátott Snickers, Mars, Milky Way, Celebrations és Mini Mix termékekből, az ne egye meg.

A BBC korábban azt írta, hogy a Mars hollandiai gyárában készültek az érintett csokoládék. Egyelőre egyetlen olyan, januári esetről írnak, amikor egy Németországban forgalmazott csokiban találtak műanyagot. Az egyébként egy Snickers szelet volt.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!