szerző:
hvg.hu

Újabb látványmeccset vívtak a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazásról, ezúttal egy nyugdíjas, kopaszok és a szocialista párt képviselője voltak a küzdő felek. A bőrfejűek nemcsak ellenfeleiknek nem hagytak sok teret, de a tudósítók is csak komoly trükkök árán tudtak dolgozni. Nézzen vicces videót!

Ahogy az várható is volt, hatalmas tülekedést hozott a Nemzeti Választási Iroda bejáratánál a Kúria ma reggel kilenc órai döntése, ugyanis nagyon nem volt mindegy, hogy az elutasító határozat esetén ki jut be elsőnek, és adhatja be az újabb népszavazási kérelmet a vasárnapi nyitva tartásról. Természetesen a tudósítók is megszállták a helyszínt, az ő helyzetüket némiképp nehezítette, hogy a helyezkedést finoman szólva is irányító bőrfejűek kívül szívesebben látták volna őket. A hvg.hu furfangos fotósán azonban a jelek szerint nem tudtak kifogni, bárhogy is harcoltak a dossziékkal – derül ki az Index videójából.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!