szerző:
MTI

Christopher Mattheisen marad a Magyar Telekom vezérigazgatója.

A Magyar Telekom szerdai közgyűlésén az igazgatóság megújította Christopher Mattheisen vezérigazgatói megbízatását – közölte a távközlési szolgáltató. A mostani döntés értelmében Christopher Mattheisen 2019. május 31-ig tölti be a pozíciót. 

A Magyar Telekom a mai nap folyamán korábban bejelentette azt is, hogy az igazgatóság részvényenként 15 forint osztalék kifizetését javasolja a közgyűlésnek. A közlemény szerint a Magyar Telekom április 12-én tartja közgyűlését, osztalékra azon részvényesek lesznek jogosultak, akik 2016. május 13-án értékpapírszámlájukon Magyar Telekom-részvénnyel rendelkeznek. Az osztalék kifizetésének javasolt kezdőnapja 2016. május 25. 

A társaság az elmúlt két évben nem fizetett osztalékot. A cég várhatóan szerdán tőzsdezárás után teszi közzé 2015 negyedik negyedévi gyorsjelentését.

©


 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!