szerző:
hvg.hu

Újabb lépés afelé, hogy az autó ne áru, hanem szolgáltatás legyen.

Az elektromos autók iránt érdeklődőket általában még ma is visszatartja a vásárlástól az a félelem, hogy lemerül az akkumulátor, mielőtt elérnének a töltőhöz. A Tesla most bejelentette, hogy az autókhoz ezentúl hozzátartozik az a szolgáltatás is, hogy ilyen esetekben 500 mérföldig, azaz 800 kilométerig elvontassák a lemerült járgányt – írja a Fortune.

A Tesla ahhoz hasonlóan viselkedik, mint amit a nagy technológiai és szórakoztatóipari cégektől már megszokhattunk: nem közvetlenül a termék eladásában gondolkodik, hanem minél bőségesebb szolgáltatáscsomagot épít köré.

A társaság idén 80-90 ezer autó értékesítését tervezi, a Model 3 nevű új modelljét a jövő hónapban mutatja be, értékesítését pedig 2017-ben kezdi majd meg.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!