szerző:
hvg.hu

A CBA nevével visszaélő felugró ablakkal csapták be a vásárlókat.

A CBA nevében próbáltak nyerészkedni csalók, akik az üzletlánc tudta nélkül egy szingapúri szerveren keresztül vertek át embereket – írja a Blikk.

A lap azt írja, a csalók egy böngészés közben felugró ablakban a CBA nevében játékra hívják a látogatókat, egy emelt díjas telefonszámot hívatnak fel velük, amelyen kérdésekre kell válaszolgatniuk, de a végén nem nyernek semmit – addigra viszont már több ezer forintot eltelefonáltak.

Fodor Attila, az üzletlánc szóvivője azt mondta, már feljelentést tettek a rendőrségen csalás gyanúja miatt, mert a csalók visszaéltek a cég nevével és logóival és megkárosították a vásárlókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!