szerző:
hvg.hu

Legjobb privátbank lett a szolgáltató Magyarországon.

A Concorde alapkezelője nyerte el idén a Euromoney Legjobb privátbanki szolgáltató Magyarországon díját. Az 530 milliárd forint értékű vagyont kezelő Concorde 2016-ban összességében a legjobbnak bizonyult a hazai privátbankok mezőnyében, s további öt részkategóriában is első helyen végzett. A privátbanki szolgáltatók teljesítményét idén 13. alkalommal értékelte a Euromoney, számos részkategóriában mérve az egyes szolgáltatók teljesítményét. A Concorde Alapkezelő immár hetedik alkalommal vett részt a megmérettetésben, amelyen eddig összesen 40 első helyet nyert el.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!