szerző:
hvg.hu

Belépne a magyar piacra a lett Attirance kozmetikai lánc, amelynek már 11 országban vannak üzletei.

Franchise partnereket keres Magyarországon az Attirance kozmetikai hálózat – közölte a franchiseportal.hu.

A 2003-ban alapított lett cégnek nincsenek még üzletei Kelet-Közép-Európában, ha sikerül itteni partnereket találniuk, Magyarországon vethetik meg a lábukat először a régióban.

A honlapján szereplő információk szerint a társaság már akár néhány négyzetméteres franchise sziget működtetésére is keres partnereket, de nagyobb üzletek nyitása iránt érdeklődő vállalkozókat is vár.   

A több száz saját fejlesztésű terméket kínáló hálózat jelenleg 11 országban működtet egységeket, többek között például Mexikóban, Dél-Afrikában és Oroszországban is.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!