szerző:
MTI

Június elsejétől heti három, júliusban heti négy járatot közlekedtet majd a spanyol Iberia légitársaság Budapest és Madrid között – közölte a Magyar Turizmus Zrt. szerdán.

A tavaly júniusban elindított Madrid–Budapest-járat a kedvező fogadtatásnak köszönhetően tér vissza.

A légitársaság gépei kedden, szerdán és csütörtökön, júliusban pedig pénteken is közlekednek majd.

Az Iberia vezető képviselőivel folytatott keddi tárgyaláson az is szóba került, hogy a 2017-es nyári szezonban már napi járat kösse össze a két fővárost.

Ezzel nemcsak a magyar és a spanyol főváros összeköttetése javul, hanem kedvező átszállási lehetőségek nyílnak a Latin-Amerikába utazóknak is. A riói olimpia közeledtével ez a járat a magyar utazók számára is vonzó lehet – vélte Glázer Tamás, az MT Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!