szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A budapesti Nagycsarnokban üzemelő Aldi március 6-tól minden vasárnap 8-18-ig várja a vásárlókat. Az egységre azért nem érvényes a vasárnapi zárva tartás rendelete, mert piac területén működik.

Az Aldi Magyarország diszkontlánc budapesti, Vámház körút 1-3. szám alatt található üzlete március 6-tól vasárnaponként is nyitva tart – adta hírül a cég közleményében. A Központi Vásárcsarnok süllyesztett földszintjén található Aldi üzlet vasárnap 8 órától 18 óráig várja vásárlóit. „Számunkra vásárlóink elégedettsége a legfontosabb. Szolgáltatásinkat igyekszünk a vásárlók igényeihez, elvárásaihoz igazítani, éppen ezért döntöttünk amellett, hogy a Központi Vásárcsarnokban található üzletünket a hét minden napján nyitva tartjuk” – mondta Székács Tibor, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!