szerző:
hvg.hu

Ha elfogyott a tej, a prézli vagy az őrölt bors, és a misének is vége, itt vásárolhat ma.

Négy vidéki (Kaposvár, Kiskunhalas, Szolnok, Tatabánya) és négy budapesti Lidl tart nyitva március 6-án, az Aldi pedig mostantól minden vasárnap várja a vásárlókat a fővárosi Fővám téri Vásárcsarnokban levő üzletében – derül ki a Mindenár.hu körképéből, amely a most vasárnap nyitva levő élelmiszerboltokat szedi össze.

A Sparnak tíz minden vasárnap nyitva levő üzletéhez ezen a hétvégén négy egység társul. Jó pár CBA, Coop, Reál, Manna-Roni is várja a vásárlókat. És Mol-OMW-Shell-Agip-Lukoil benzinkutakra is lehet menni bevásárolni.

A pontos listát, címekkel, térképpel a Mindenár.hu oldalán nézhetik meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!