szerző:
hvg.hu

Nemcsak a budai Várban, hanem a környező országokban is nyitna Jamie's Italian éttermeket a jövőben Zsiday Zoltán Roy cégcsoportja - mondta a több budapesti éttermet is működtető üzletember a Forbes magazinnak. A következő magyar Jamie's Italian talán Bécsben nyílhatna meg.

"Mostanában fogunk megérni arra, hogy elinduljunk nemzetközi irányba, és egy-egy Jamie's Italian étterem, fölötte egy szállodával remekül erősítik majd egymást" – mondta Zsiday Zoltán Roy, a Spíler és az ÉS tulajdonosa a Forbesnak.

©

A Jamie Oliver-lánc első magyar egységeként a Várban megnyíló étteremről azt mondta, sokkal olcsóbb lett volna a Jamie's Italian licenc nélkül, de nem is csak egy étteremről lehet szó, hanem "egymásban gondolkozunk Jamie-vel a kelet-közép-európai régióban".

Zsiday Zoltán Roy szerint Jamie Olivernek már van egy orosz és skandináv partnere, egy harmadik a Benelux országokat, egy további pedig az északnémet irányt fedi le, "ebbe illeszkedünk be ezzel a térséggel".

"Részünkről adja magát, hogy Bécs a következő stáció" – tette hozzá.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!