szerző:
hvg.hu

Bár még csak az év elején vagyunk, a Lada eddig kétszeresen túlteljesítette éves tervét Magyarországon - írta a napi.hu.

Március elejéig 330 Ladát adtak el Magyarországon – közölte a napi.hu szerint a Lada Hungary Kft., amely a beszámoló szerint az eredeti tervek szerint egy százalékos részesedést szeretett volna idén elérni a magyar újautó-piacon.

©

A jelenlegi számok alapján ennek a duplája is összejöhet – írták. A felszereltség és modellpaletta vegyes képet mutat, van olyan település, ahol kifejezetten az alapfelszereltségű autóikat viszik és van olyan kereskedés, amely kizárólag az úgynevezett LUX felszereltségű autókat rendeli – közölte a társaság.

A Lada tavaly decemberben jelentette be hivatalosan, hogy visszatér a magyar piacra. Kezdetben három modellt forgalmaznak, az abszolút belépőt az 1.6-os Granta Sedan jelenti 1,99 milliós alapárral.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!