szerző:
hvg.hu

A panelházakban belsőépítészeti potenciát látni komoly dolog, de az alábbi poszt szerint csak az erkély beépítésére fókuszáltan is el lehet indítani a nyálelválasztást.

Az   utcaemberek blog oldalán találtuk az alábbi képeket (és még többet is - amiért kattintson ide). Csendéletek egy átalakítás után.

©

Elképesztő, hogy mit ki lehet hozni egy panelház erkélyének beépítéséből, ugye? Sajnos a tervező-kivitelező személyét a poszt nem közli (igazából azt sem, hogy férfi-e az illető, illete hogy egy csapat munkái-e a látottak vagy sem), pedig nekünk is volna pár kérdésünk hozzá(juk).

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!