szerző:
MTI

Margarita Louis-Dreyfus svájci vállalkozó egy 52 éves bankárnak szült két kislányt. Az 53 éves nő szóvivője hétfőn erősítette meg a hírt.

Az orosz születésű Margarita Louis-Dreyfusnak 2009-ben, leukémiában elhunyt férjétől, Robert Louis-Dreyfustól már van három fia, köztük egy ikerpár.

A most született kislányok apja Philipp Hildebrand 52 éves svájci bankár.

Férje halála után Margarita Louis-Dreyfus örökölte a Louis-Dreyfus Commodities vállalatcsoportot. A 160 éve alapított konszern elsősorban nyersanyagokkal üzletel, több mint 100 országban 22 ezer embert foglalkoztat. Margarita Louis-Dreyfusé emellett az Olympique Marseille francia futballklub is.

A Forbes magazin listája szerint a világ 171. leggazdagabb embere.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!