szerző:
hvg.hu

Belépett a cseh piacra is a magyar Intergavel Aukciósház az ottani Tescóval együttműködve.

A szlovák után a cseh piacon is megkezdte működését az online árverésekkel foglalkozó magyar Intergavel Aukciósház, amelynek a Tesco áruházakkal kialakult hosszú távú, jó együttműködés segítette a megjelenését – írta közleményében a társaság.

©

Hozzátették, hogy miután a Tesco közép-európai üzletei regionális irányítás alá kerültek, a korábban bevált módon, online aukciókon adják el a csere vagy üzletbezárás miatt eladásra szánt eszközöket, berendezéseket.

Az Intergavel most a prágai Tescók hűtőberendezéseit hirdette meg,  a listában 122 eladó készülék szerepel – közölte Kocsis Csaba, a cég ügyvezetője. A gépeket elsősorban kiskereskedők vásárolhatják meg, az aukció március 29-én zárul. Regisztrálni és vásárolni az intergavel.hu címen lehet, további információk is itt találhatók.

A szervező Intergavel már 10 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari árverések területén. Kocsis Csaba szerint azért kedvelt ez az értékesítési forma, mert tiszta körülményeket teremt, ami mind az eladók, mind a vevők számára előnyös. Kizárt az összebeszélés, ami torzíthatná az árversenyt, hiszen a résztvevők nem is tudják, kik licitálnak még a termékekért.

Az árverésen csak vállalkozások, vállalkozók vehetnek részt. A regisztráció során a szervező megvizsgálja a vevők pénzügyi hátterét, annak érdekében, hogy teljes mértékben biztonságossá tegyék a vásárlási folyamatot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!