szerző:
hvg.hu

Új franchise pékhálózat épül: egy pécsi pékség építené országos hálózatát vállalkozókkal.

Új hazai franchise hálózat indítja meg idén terjeszkedését, a közel 20 saját üzletből álló Pécsváradi Aranycipó 25 év működés után elérhetővé teszi a vállalkozók számára franchise boltok nyitását idén márciustól. Ugrásszerűen megnőtt az érdeklődők száma, egyre többen keresték meg őket azzal az igénnyel, hogy Aranycipó üzletet nyitnának – írja a Franchiseportal. "Új Aranycipó üzletek nyitása mellett terveinkben szerepel néhány általunk üzemeltetett sikeresen működő bolt átadása is jövendőbeli partnereink számára"” – mondta Büki László, a cég franchise igazgatója.

A hálózatba belépő partnerek számára a komoly termékválaszték mellett átadják a Pécsváradi Aranycipó által kidolgozott egyedi arculatot, valamint több mint 20 éves üzletviteli tapasztalatot.

A tulajdonosok az elkövetkezendő öt évben egy országos lefedettségű franchise hálózatot kívánnak létrehozni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!