szerző:
hvg.hu

Horvátországban tervezték, Franciaországban gyártják a L`ARÔME parfümkollekciót. A köré felépített franchise rendszer következő állomása Magyarország lehet.

A horvátországi székhelyű, Franciaországban gyártott kimért parfümök értékesítésére szakosodott L`ARÔME vállalat szemelte ki Magyarországot expanziójának következő állomásaként. Horvátországban a hálózat már 31 értékesítési pontot számlál (közülük 30-at franchise partnerek üzemeltetnek), és amely fejlesztésének következő lépése lenne a nemzetközi terjeszkedés. A L`ARÔME jelenleg 110 női és 60 férfi parfümöt kínál vásárlóinak, melyek mindegyike a provence-i Grasse városában található gyárában készült – írja a Franchising.hu.

A „kimérős” rendszernek köszönhetően a L`ARÔME vásárlói nem csak arról dönthetnek, hogy milyen illatú, típusú parfümöt szeretnének, de arról is, hogy abból mennyire van szükségük.

©

„Találtunk egy piaci rést, és ez az üzleti lehetőség olyan időkben vagy piacokon is rendkívül jól tud működni, amikor a lakosság fizetőképessége és -hajlandósága alacsonyabb. Különösen a fiatalok számára nehéz félretenni 15-20 ezer forintot egy új illatra, nálunk azonban kisebb kiszerelésben is vásárolhatnak, lényegesen kevesebbért” – mondja Davor Bagić, a hálózat társalapítója.

A minimális befektetés egy kulcsrakész üzlet beindításához 1425 euró (nagyjából 440 ezer forint). A mester franchise partnerré válás pedig akár 3 hónappal az első márkabolt (próbaegység) megnyitását követően is lehetséges, feltéve, hogy a franchise partner kész üzleti tervvel rendelkezik a hálózat fejlesztéséhez azon a területen, ahol elnyerte a kizárólagosságot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!