szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Norbi Update Lowcarb fenntartja, miszerint partnerként vesz részt a brit dietetikusok „Eating Well, Living Well” programjában, és erre vonatkozóan megállapodást kötött, annak ellenére, hogy a szövetség ezt tagadja. Norbi jogi lépések lehetőségét is kilátásba helyezi.

Norbi cége közleményében azt állítja, hogy a British Dietetic Association megbízásából eljáró CW Publishing Limiteddel kötött megállapodást az „Eating Well, Living Well” program támogatásáról, amiért – mint azt a Facebook-videójában állítja – több mint 20 ezer fontot fizetett, hogy cserébe használhassa a szövetség logóját. Norbi szerint csalásról nem lehet szó, mert előzetesen meggyőződött arról, hogy a CW Publishing a brit szövetség nevében eljárhat.

Azonban a szövetség Facebook-oldalán tagadta, hogy bármilyen kapcsolatban volna Norbival vagy a cégével, amit a Norbi Update közleményében most cáfol és a cég jogászai jogi lépések lehetőséget vizsgálják milyen jogi lépéseket tehetnek a szövetség és a nevében fellépő CW Publishinggal szemben.