szerző:
hvg.hu

Úgy látszik, senki nem látott üzleti lehetőséget a Stefánia úti palotában működő fodrászatban, vagy ha igen, nem nyújtott be megfelelő pályázatot, mert az állami kiírás eredménytelenül zárult.

Eredménytelen lett a pályázat, amelyet a Stefánia út 34-36. szám alatti, az állam tulajdonában és a honvédelmi tárca vagyonkezelésében álló épületben kialakítandó fodrászatra írtak ki – derült ki a kormány oldalán közzétett hirdetésből. Az üzlethelyiséget valamiért fodrászatnak képzelték el a döntéshozók.

A nevezett épület a XIX. században épült, neobarokk stílusú volt tiszti kaszinó, amely jelenleg Stefánia Palota és Honvéd Kulturális Központ néven működik.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!