szerző:
HVG
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy vecsési lakos óriási földeket vásárolt fel a reptér környékén, de aligha magánnak: a területeket egy titokzatos ír páros cégének jelzáloga terheli – írja a HVG eheti száma.

Óriási ferihegyi ingatlanfejlesztésre kiszemelt földeket szerzett meg nemrég egy vecsési magánszemély, Pesti Ferenc. Aligha termelni akar a területen, mert már meg is indult az átminősítési eljárás, ami után építkezni lehet ott. De kinek dolgozik Pesti? Kik azok a titokzatos írek, akik azonnal jelzálogjogot szereztek a földekre? Összejátszik-e az állam a reménybeli befektetőkkel?

 Válaszok a csütörtökön megjelenő HVG-ben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!