szerző:
hvg.hu

Hivatalosan is bejelentette a Futureal, hogy Budán, a kelenföldi pályaudvarnál Etele Plaza néven építendő bevásárlóközpontban külföldi bérlők számára is lehetővé tette az előbérletet. Hétszintes lesz az épület, már tárgyalnak a bérlőkkel – írja a Portfolio.hu

Az új plázát Budapest délnyugati határánál építik fel. „Dél-budai Etele Téri Intermodális, Szolgáltató, Kereskedelmi és Tömegközlekedési Központ” – ez a hivatalos megnevezése, és a tervek szerint 2019 negyedik negyedévében adnák át – derül ki a Futureal oldaláról, ahol látványtervek illetve –videó is van az épületről.

©
©

Az épületet hétszintesre és minimalista stílusúra tervezik, bruttó alapterülete 53 ezer négyzetméter lesz. Az üzletek, éttermek mellett lenne benne mozi, tetőterasz és kalandpark is. Mivel autópálya közelében helyezkedik el, egy 2400 jármű befogadására alkalmas P+R parkolót is építenek hozzá. 

A Portfolio.hu azt írja: a cégcsoport már tárgyal a leendő bérlőkkel, a tervek szerint 2017 I. negyedévének végére állhat össze a névsor. Az előzetes várakozások szerint az új pláza napi 40 ezer vásárlót szolgálhat ki. 

Szuperkórház helyett valami egész más is épülhet Kelenföldön

Lehet, hogy nem szuperkórház, hanem sportcsarnok épül majd Kelenföldön - értesült a Magyar Idők.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!