szerző:
hvg.hu

A hatéves yorkshire terriert állítólag fésűvel ütötték agyon. A Réti úti kutyakozmetikus nem szerette, ha munka közben zavarják az állattulajdonosok.

Agyonütött egy nála hagyott yorkshire terriert egy tatabányai kutyakozmetikus – írta egy helyi hírportálra hivatkozva az Index. A hírek szerint a hatéves, kétkilós, Mexi nevű állatot egy fésűvel csapták fejbe.

A megyei rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy történt ilyesmi, de a halál okáról és körülményeiről nem mondtak semmit. Az ügyben szakértő vizsgálódik, a férfi ellen állatkínzás miatt indult eljárás.

A Kemma.hu úgy tudja, hogy a kutyakozmetikus a Réti úti üzlet fölött magasodó házban lakik. Egyedül szeretett dolgozni, nem engedte, hogy a gazdák ott lábatlankodjanak munka közben, inkább adott egy időpontot, amikor értük lehet menni.

Nyitóképünk csak illusztráció!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!