szerző:
hvg.hu

Nem egészen 100 euróért kínál egy irányba repülőjegyet egy barcelonai bázisú fapados társaság az USA nyugati partjára, de Dél-Amerikába is.

A korábbi, inkább a keleti partra repülő low cost járatok után a nyugati partot és Dél-Amerikát célozza meg a Level légitársaság – egy irányba 99 eurótól. Az újonnan alakult diszkont társaság júniustól Barcelonából Los Angelesbe, San Franciscóba (Oakland), Buenos Airesbe és Punta Canába repül – írja az utazo.hu.

A British Airways és az Iberia tulajdonosa, az IAG csoport fapados társasága a barcelonai El Prat reptéri bázisról egyelőre két új Airbus A330-as géppel jár majd. A tervek szerint elsőként, június elsején a Los Angelesbe tartó járat indul, ez heti kétszer jár majd. Egy nappal később száll fel a hetente háromszor közlekedő San Franciscó-i járat. A dél-amerikai célpontokra a hónap közepétől lehet majd repülni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!