szerző:
hvg.hu

Újabb céget kebelezett be Mészáros Lőrinc, bár ezért nagyon nem kellett feszülnie (igaz, melyikért is kellett?), mert az már jó másfél éve az intézőjének tartott Csík Zoltáné volt. A vezércége által az év elején megvett Wellnesshotel Építő Kft. egyetlen tevékenysége az út- és autópálya-építés.

A felcsúti polgármester Budaörsre is betette a lábát, a Mészáros és Mészáros Kft. idén január végén vásárolta meg a Wellnesshotel Építő Kft.-t – írja az Átlátszó.hu. A vállalat már tavalyelőtt ősz óta a felcsúti pénzügyi mágus előfutárának – ahol megjelenik, előbb-utóbb Mészáros is felbukkan – is tekinthető Csík Zoltáné volt. egyetlen tevékenységi köre az út- és autópálya-építés.

Az ügylet előzménye volt, Csík Zoltán egy másik cége, a Kovik 2008 Kft. megszerzett egy több mint kéthektáros budaörsi ingatlant. Csík később megszerezte az oda bejegyzett Scentrum Kft.-t, és azon keresztül a Wellnesshotel Építő Kft.-t is.

Az egyelőre nem ismert, hogy a felcsúti polgármester mihez kezd a Wellnesshotellel, a cégnek öt éve nincs árbevétele. Legutóbbi beszámolója szerint pedig alkalmazottja sincs.