szerző:
hvg.hu

Persze nem biztos, hogy mindenkinek fekszik, hogy havi 2,8 millióért beutazza a világ legszebb helyeit, majd beszámoljon élményeiről a közösség médiában. De akinek igen, holnapig még jelentkezhet a luxus otthonmegosztó portál álláshirdetésére.

A munkáért három hónapon keresztül 10 ezer dollárt, nagyjából 2,8 millió forintot fizet havonta a ThirdHome, luxus otthonmegosztó portál. Cserébe pedig a világ legnépszerűbb nyaralóhelyeire kell elutazni és a portálon meghirdetett luxuslakásokban megszállni, a tapasztalatokról pedig folyamatosan beszámolni közösségi média csatornákon. Az utazás költségeit a cég fizeti. Az álláshoz természetesen tudni kell angolul és a kiváló íráskészség sem hátrány. A jelentkezőknek 1 perces videóban kell meggyőzniük a céget, miért ők a legalkalmasabbak a feladatra. A hirdetésre a Portfolio bukkant rá.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!