szerző:
hvg.hu

Eddig egy balesetveszélyes, leginkább meddőhányóra emlékeztető placcon parkoltak az érkezők.

Az Index szúrta ki a közbeszerzési értesítőben, hogy a budapesti vizes világbajnokság szervezője most kötött nettó 298 millió forintért szerződést a Delta Hungária Kft.-vel a Duna Arénához tartozó VIP-parkoló és buszterminál kialakítására.

A lap áprilisban bejárta a parkoló környékét, s azt találták, hogy a jelenleg parkolóként üzemeltetett terület, amely szemben található az uszodakomplexummal, minimum veszélyes. Az egyik része ugyanis 5-6 méter magasságban található, azt pedig akkor semmivel sem jelezték, hol kezdődik a lejtő.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!